YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Υλικά για Πορτάκια κουζίνας

Είναι τώρα η πρώτη επαφή σας με τον κόσμο της ανακαίνισης Κουζίνας; Είστε ήδη εξοικειωμένοι με τον κόσμο της ανακαίνισης Κουζίνας;
Τα Υλικά είναι η αφετηρία για να ξεκινήσετε…

Λακαριστά (Lacquer)

Το βερνίκι Λάκας δίνει στις πόρτες αριστοκρατική και κομψή εμφάνιση. Μια ευρεία επιλογή από ζωντανά γυαλιστερά, ματ ή μεταλλικά χρώματα που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά σας με μια σημαντική επιλογή στυλ που ξεπερνά τη μόδα ή είναι η απόλυτη μοντέρνα έκφραση.

Laminate

Τα laminates (πάνελ με επένδυση ρητίνης) είναι τα πιο κοινά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα λόγω των χαρακτηριστικών αντοχής, πρακτικότητας και υγιεινής τους: Η CUCINA MIA τα προσφέρει σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να προσθέσει χρώμα και προσωπικότητα σε όλα τα μοντέλα της.

Φινιρίσματα ξύλου (Wood finishes)

Η ζεστή γοητεία των φλεβών ξύλου, στα διάφορα φινιρίσματα ξύλου που διατίθενται, δίνουν στην κουζίνα μια εκλεπτυσμένη και διαχρονική προσωπικότητα, είτε για τις απλές πόρτες μιας μοντέρνας κουζίνας, είτε για τις πόρτες πλαισίου μιας πιο κλασικής κουζίνας.

Fenix

Ένα από τα πιο καινοτόμα υλικά, το Fenix προσθέτει εντυπωσιακή γοητεία στις πόρτες ενώ τους δίνει ένα πρωτότυπο απαλό εφέ. Όταν απαιτείται μια περαιτέρω ξεχωριστή εμφάνιση για την εσωτερική διακόσμηση, η Fenix είναι μια ευχάριστη και πολύ προσωπική επιλογή.

Γυαλί (Glass)

Ανακλάσεις φωτός με γυαλιστερές ή σατέν γυάλινες πόρτες για κουζίνα με έντονη προσωπικότητα, μοντέρνα και σύγχρονη, ιδιαίτερα κατάλληλη για συνδυασμό με άλλα φινιρίσματα, όπως φινιρίσματα ξύλου ή λάκες.

Πολυμερικό υλικό

Οι πόρτες από πολυμερές υλικό έχουν επίστρωση PVC που τις καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικές και ανθεκτικές. Τα χαρακτηριστικά του επιτρέπουν την προσαρμογή όχι μόνο σε χρώμα αλλά και σε πολύ ρεαλιστικές υφές ξύλου.

Μελαμίνη

Οι πόρτες μελαμίνης έχουν πάνελ με όψη μελαμίνης με ανώτερα χαρακτηριστικά από το παραδοσιακό laminate. Είναι μια κομψή επιλογή που συνδυάζει την ποιότητα με την αισθητική.

About Author :
YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment