YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Τυπικές συνθέσεις κουζίνας

Βελτιστοποιήστε τους περιορισμένους χώρους, τονίστε τους μεγάλους χώρους, και δημιουργήστε ζώνες επικοινωνίας… Μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε εδώ…

Η Γραμμική Κουζίνα

Είναι ιδανική όπου υπάρχουν μακρόστενοι χώροι ή όταν υπάρχει μόνο ένας λειτουργικός τοίχος ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί.
Για βέλτιστη ροή στην κουζίνα, είναι προτιμότερο ο πάγκος να έχει χώρο για την τοποθέτηση πραγμάτων/ προετοιμασίας φαγητού μεταξύ του νεροχύτη και της εστίας.

Η Γωνιακή Κουζίνα

Η Γωνιακή Κουζίνα είναι επίσης ιδανική σε περιορισμένους χώρους, επιτρέπει βέλτιστες ροές κίνησης μεταξύ του κοντινού νεροχύτη, της εστίας και του ψυγείου, με λειτουργική περιοχή στη μέση. Ένας πολύ πρακτικός φούρνος σε εσοχή σε ψηλές μονάδες.

Κουζίνα με πάσο/peninsula

Η Κουζίνα με πάσο/peninsula χρησιμοποιείται κυρίως σε ανοιχτούς χώρους όταν το σαλόνι και η κουζίνα επικοινωνούν, έτσι ώστε ο προεξέχων πάγκος να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος εστίασης ή πάγκος εργασίας. Συνιστάται μια ισχυρή συσκευή απορροφητήρα.

Κουζίνα με Νησίδα

Η Κουζίνα με Νησίδα είναι ιδανική για ευχάριστες περιστάσεις, απαιτεί μεγάλους χώρους και ιδιαίτερη προσοχή στα ηλεκτρικά και υδραυλικά συστήματα, τα οποία πρέπει να συμπεριληφθούν κατά τον σχεδιασμό της κουζίνας.

About Author :
YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment