YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Πάνω από 20 χρόνια δίπλα σας !

H CUCINA MIA συνεχίζει από το 2000 την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο των Επίπλων Κουζίνας και Ντουλάπας, με πολύχρονη πλέον δραστηριότητα στην αντιπροσώπευση και εισαγωγή από σύγχρονα Ιταλικά πιστοποιημένα Εργοστάσια Επίπλων Κουζίνας.

Συνεχώς εξελισσόμαστε, ώστε να προσφέρουμε πάντοτε σύγχρονες λύσεις για τον σχεδιασμό και την διακόσμηση της κουζίνας σας, αλλά και συνολικά για τον εξοπλισμό μιας σύγχρονης κατοικίας με Ντουλάπες και Εσωτερικές Πόρτες, πάντοτε σε συνεργασία με τα καλύτερα πιστοποιημένα Εργοστάσια παραγωγής.

Στόχος μας είναι να προτείνουμε ποιοτικά και value for money προϊόντα στους πελάτες μας, με τεχνικά χαρακτηριστικά στην αιχμή της σύγχρονης τεχνογνωσίας, και πάντοτε μέλημα μας παραμένει να φροντίζουμε με αξιοπιστία για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΟΥ
Με την κάτοψη του χώρου που θα μας προσκομίσετε, και μετά από μια συζήτηση για να καταλάβουμε πώς έχετε ονειρευτεί την κουζίνα σας.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Τα πιστοποιημένα εργοστάσια με τα οποία συνεργαζόμαστε προσφέρουν συνέπεια λόγω της άρτια οργανωμένης γραμμής παραγωγής.

ΤΙΜΕΣ
Είμαστε γνωστοί για τις χαμηλές τιμές μας παρά την εξαιρετική μας ποιότητα τόσο στα προιόντα όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης και τοποθέτησης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Η τοποθέτηση όλων των εμπορευμάτων μας γίνεται από συνεργεία με μεγάλη πείρα στο αντικείμενο μας.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ

Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα στις Ντουλάπες υπνοδωματίου!

Οι Ντουλάπες στην έκθεση CUCINA MIA επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας και μια value for money πρόταση για την κατοικία σας.

Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε Ντουλάπες, Ανοιγόμενες και Συρόμενες, σε διάφορα χρώματα και υλικά, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, κατασκευασμένες μόνο από Επώνυμα και Πιστοποιημένα Εργοστάσια – Ιταλικής και Ελληνικής προέλευσης.

Ανοιγόμενη

Οι Ανοιγόμενες Ντουλάπες αποτελούν μία πιο κλασσική προσέγγιση στο σχεδιασμό του χώρου. Ο συνδυασμός design και λειτουργικότητας, όπως και η πληθώρα χρωμάτων και υλικών, προσφέρουν αμέτρητες επιλογές για τη δημιουργία επίπλων ντουλάπας με διαχρονικό στυλ!

Συρόμενη

Αν είστε λάτρεις του μοντέρνου και minimal ύφους, τότε οι Συρόμενες ντουλάπες είναι η κατάλληλη επιλογή, καθώς προσφέρουν και διακοσμητικό στοιχείο εκτός από την πρακτική τους ιδιότητα. Ειδικά σε περιορισμένους χώρους, η Συρόμενη Ντουλάπα προσφέρει αυξημένη λειτουργικότητα και άνεση κινήσεων!

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

AN ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ

Η CUCINA MIA TO KANEI ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ,
ΣΕ ΜΟΛΙΣ 3 ΒΗΜΑΤΑ:

BHMA 1

ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Στην πρώτη σας επίσκεψη ή μέσω email προσκομίστε μας την κάτοψη του χώρου που σας ενδιαφέρει να μελετήσουμε καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες που αφορούν στον σχεδιασμό και στη συνέχεια να προβούμε στη δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένους συνεργάτες που ασχολούνται χρόνια με το αντικείμενο και θα σας δώσουν τις σχεδιαστικές και διακοσμητικές προτάσεις τους για τη διαρρύθμιση του εσωτερικού σας χώρου.

View More
BHMA 2

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αφού μας έχετε προσκομίσει την κάτοψη και στοιχεία επικοινωνίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να κλείσουμε ραντεβού, να έρθετε στο κατάστημά μας για να δείτε φωτορεαλιστικά την μελέτη του χώρου σας, να κάνουμε αλλαγές αν το επιθυμείτε μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί απόλυτα, ώστε να σας δώσουμε την προσφορά μας που θα ανταποκρίνεται στο σχέδιο που καταλήξατε και στο μοντέλο που επιλέξατε.

View More
BHMA 3

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Αφού μας επιλέξετε για να συνεργαστούμε, ήδη από το συμφωνητικό μας θα γνωρίζετε την ημερομηνία μεταφοράς και τοποθέτησης, η οποία θα τηρηθεί από την πλευρά μας χωρίς καθυστερήσεις. Η κάθε τοποθέτηση κουζίνας ολοκληρώνεται αυθημερόν και φεύγοντας από τον χώρο σας, σας αφήνουμε να απολαύσετε την κουζίνα που είχατε ονειρευτεί.

View More