YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Τι είναι το Dekton®;

Τι είναι το Dekton®;

Το Dekton® είναι ένα εξελιγμένο μείγμα περισσότερων από 20 ορυκτών που εξάγονται από τη φύση. Η διαδικασία παραγωγής του είναι το αποτέλεσμα χρόνων μάθησης και έμπνευσης για την κατασκευή γυαλιού, πλακιδίων πορσελάνης τελευταίας γενιάς και επιφανειών χαλαζία.

 

Το Dekton® χρησιμοποιεί στην κατασκευή του την αποκλειστική τεχνολογία TSP, ικανή να πυροσυσσωματώνει ορυκτά σωματίδια κάνοντάς τα να συνδέονται μεταξύ τους, να αλλάζουν και να συμπιέζουν την εσωτερική τους δομή. Μια μοναδική και καινοτόμος τεχνολογική διαδικασία που αντιπροσωπεύει μια επιταχυνόμενη εκδοχή των μεταμορφωτικών αλλαγών που υφίσταται η φυσική πέτρα όταν εκτίθεται για χιλιετίες σε υψηλή πίεση και υψηλή θερμοκρασία.

 

Το Dekton® μιμείται μέσα σε λίγες ώρες ό,τι γίνεται στη φύση σε χιλιάδες χρόνια, μέσω μιας αποκλειστικής τεχνολογικής διαδικασίας.

 

Το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο επιτρέπει το μειωμένο πορώδες του υλικού, λόγω της διαδικασίας πυροσυσσωμάτωσης και της αποκλειστικής υπερσυμπίεσης του Dekton® . Αποτέλεσμα είναι ένα κυριολεκτικά μηδενικό πορώδες υλικό με ανυπαρξία μικρό-ελαττωμάτων που προκαλούν ένταση και αδυναμίες, στοιχεία τα οποία κάνουν το Dekton® να ξεχωρίζει από άλλα υλικά.

 

Χαρακτηριστικά Dekton®:

Μεγάλο Format

Χάρη στο μέγεθος (έως 3200x1440mm)* και την ελαφρότητα του Dekton® (από 8 mm πάχος), οι δυνατότητες σχεδίασης για την κουζίνα, το μπάνιο, την πρόσοψη, τους τοίχους ή τα δάπεδα υψηλής διαμετακόμισης αυξάνονται εκθετικά.

 

Μορφή πλάκας

έως 3200x1440mm

 

Διαθέσιμα πάχη

4, 8, 12, 20 και 30mm

 

Αντιστέκεται σε όλα

Εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ουσιαστικά μηδενικό πορώδες και εξαιρετικά ανθεκτικό σε επιθετικά χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε κουζίνες και μπάνια.

 

Αντοχή στη ζέστη

Εξαιρετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, μαγειρικά σκεύη φρέσκα από την εστία και τις ακτίνες UV.

 

Απεριόριστη έμπνευση

Σχεδιάστε τη μοντέρνα κουζίνα σας με εντυπωσιακά χρώματα και μοναδικές υφές. Μεγάλη μορφή για νέες λύσεις σύνθεσης.

 

Ένας πάγκος που πρέπει να απολαύσετε

Εύκολη συντήρηση, χωρίς ίχνη δακτυλικών αποτυπωμάτων ή σημάδια και μέγιστη αντοχή. Ο πάγκος εργασίας Dekton® έχει εγγύηση 25 ετών.

 

Πάγκοι κουζίνας Dekton®

Το Dekton® είναι ένα μακροπρόθεσμο προϊόν για όσους θέλουν να μετατρέψουν την κουζίνα τους σε έναν μοναδικό χώρο. Πρώτον, επειδή σας επιτρέπει να έχετε τοποθέτηση πάγκου σε ένα κομμάτι με λιγότερα κοψίματα και αρμούς, απλώς με την ελκυστικότητα μιας εντελώς ομοιόμορφης επιφάνειας, η οποία ταιριάζει άψογα σε πολύ διαφορετικά στυλ σχεδίασης.

 

Το Dekton® συνδυάζει τις ιδιότητες που επιθυμεί ο σεφ που έχουμε μέσα μας. Είναι μια καθαρή επιφάνεια που είναι ωραία στην αφή και ανθεκτική στην καθημερινή τριβή που πραγματοποιείται σε μια κουζίνα για χρόνια χρήσης. Ένα εξαιρετικά εξελιγμένο υλικό για πολυάσχολη καθημερινότητα, ικανό να δημιουργεί χώρους που κάνουν την προετοιμασία του φαγητού, μέρα με τη μέρα, μια ευχάριστη εμπειρία που προηγείται της ευχαρίστησης να μοιράζεσαι ένα γεύμα με φίλους ή οικογένεια.

 

Αντιπροσωπεύει την ομορφιά και τη σταθερότητα με τον εύκολο καθαρισμό χωρίς προβλήματα. Η δομική πυκνότητα του Dekton® είναι μια σημαντική ανακάλυψη στη μηχανική, αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για γρατσουνιές, λεκέδες ή ίχνη θερμότητας. Ένα απλό σκούπισμα με ένα πανί και είστε έτοιμοι – γιατί η κουζίνα πρέπει να απολαμβάνεται χωρίς περιορισμούς, αυτός είναι ο τρόπος σκέψης του Dekton®.

 

About Author :
YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment